Betasafe

BetaSafe suojaa digi-omaisuutesi

Digi-omaisuus on monimutkaisempaa kuin pelkät sähköpostien tai verkkosivuston salasanat.
Se on kudelma erilaisia, pitkän ajan kuluessa kertyneitä omistajuuksia, jotka pitää olla yrittäjän hallinnassa.
Harvoin näin on.

Miten BetaSafe suojaa digi-omaisuuttasi?

BetaSafe on kriittisten digi-omaisuuksien hallinnointipalvelu. BetaSafe selvittää, etsii ja kerää yhteen paikkaan yrityksesi digi-omaisuuden hallinnoinnin. BetaSafe-palvelu varaa ja täyttää tarpeelliset tiedot myös yrityksesi vielä käyttämättömiin digi-resursseihin.

Tärkeän omaisuuden yhteen paikkaan kerääminen ja hallinta auttaa jatkamaan kriittisiä toimia myös mahdollisten yrityksen kriisitilanteiden varalta.

Kolme esimerkkiä digi-omaisuusongelmasta

1. Verkkosivustoosi pääsee virus ja se pitää ladata palvelimelta uudestaan. Mitä teet? Soitat verkkosivujen tekijälle? Tekijällä ei ole oikeuksia palauttaa sivustoa aiempaan versioon, sillä tekijä ei hallinnoi sivuja. Hallinnoija on yrityksesi entinen työntekijä.

Miten tästä eteenpäin? Montako päivää kuluu, että saat verkkosivusi uudestaan näkyviin? Milloin virus ilmaantui palvelimelle? Pystyykö sivustoa enää palauttaamaan virusvapaaseen ajankohtaan?

2. Googlesta tulee ilmoitus, että omistajuutesi oman firmasi Google-tietoihin on kiistetty. Tietosivun on luonut 5 vuotta sitten yrityksesi edellinen omistaja. Sivuilla on 150 arvostelua ja kaikki positiivisia. Palautuksen sähköpostiosoitteessa lukee u************j@gmail.com. Osoite ei vastaa. Saako joku muu nyt yrityssivusi hallintaansa?

Miten tästä eteenpäin? Vastaako Google kyselyihisi?

3. Yrityksesi Facebook-sivulle on jäänyt vahingossa väärä hallinnoija joka päättää estää kaikkia muita sivusi hallinnoijia pääsemästä Facebook-sivulle ja tekee kampanjan yrityksesi luottokortilla mainostamaan omaa, uutta firmaansa.

Miten tässä näin kävi? Facebook ei kerro.