Referenssit

Kotisivut

Puutarhuri, yhteisöviljelyn ja ravinnekierrätyksen asiantuntija.

Paino-Arena on täyden palvelun painotalo, josta saat kaiken tiedostojen valmistelusta valmiisiin painotuotteisiin. Olemme pieni ja ketterä yritys, joten toteutamme niin pienet kuin suuret projektisi nopeasti ja varmasti.

Pizzeriamakasiini. Jo 20 vuotta maukkaita pizzoja ja makeita vohveleita

Sasin seudun maa- ja kotitalousseuran tavoitteena on koota kylän ja lähiseudun väkeä yhteiseen virkistävään toimintaan ja kehittämään asuinympäristöä viihtyisämmäksi.

Suomen Pelinkehittäjät Ry on Suomen pelinkehittäjäyritysten yhdistys. Yhdistyksen tehtävänä on toimia suomalaisten peliyhtiöiden yhteistyöelimenä ja edunvalvojana.

Tampereen Rudolf Steiner -päiväkoti Sinilinnun kannatusyhdistys ry.

Verkkosivut

Teknoinfra on dynaaminen ja innovatiivinen yritys, jonka toiminnan keskiössä on aina asiakas. Teknoinfra on vuosien aikana toteuttanut vankalla ammattitaidolla tuhansia kohteita, joissa on tuhansia portteja ja tuhansia kilometrejä eri tyyppisiä aitoja.

Someron Kulttuurigalleria sijaitsee Someron keskustassa Aholan talossa kaupungintalon vieressä. Kulttuurigalleriassa on esillä pysyvä Aarikka näyttely, joka esittelee Kaija Aarikan tuotantoa vuodesta 1954 lähtien.

Tampereen vaahtomuovi Oy
Hoitotyynyt sairaaloille, hoitokoteihin, kuntoutukseen yms. Valmistamme erilaisia hoitotyynyjä sairaaloille leikkaussaleihin, kuvantamiseen sekä osastoille.

Toimitamme konsultointi-, valmennus-, koulutus- ja coaching -palveluita liiketoiminnan kehittämiseen ja uudistamiseen yritysverkostomme moninaista tarjontaa hyödyntäen.

Uusioraaka-aineliitto edistää kierrätysmateriaalien hankintaa, jalostusta ja käyttöä taloudellisesti ja ympäristön kannalta kestävällä tavalla. Liiton jäseniä ovat erilaiset alalla toimivat yritykset ja yhdistykset.

Mediamaps on laadukas, joustava ja asiakaslähtöinen karttojen tekijä, jolla palvelu pelaa. Piirrämme ja suunnittelemme kartat alusta loppuun asti itse, asiakasta kuunnellen.

Itis on jo 38 vuoden ajan ollut itäisen Helsingin maamerkki ja magneetti. Sen lähialueella asuu 240 000 henkilöä. Itikssä ja sen ympäristössä ympäristössä on vaikuttava määrä eri alojen yrityksiä, työpaikkoja ja palveluita. Toimistotila Itiksessä on tehokas valinta. Käytössänne ovat kauppakeskuksen monipuoliset ja laajat palvelut sekä erittäin toimivat liikenneyhteydet.

Rakentajan ABC tavoittaa rakentajat ja remontoijat, jotka tekevät ostopäätöksiä ja hankintoja liittyen rakentaminen, remontointi, sisustaminen, pihojen kunnostus ja puutarha työt.

Nauti vapaa-ajastasi luonnonkauniissa mökkimiljöössä -vaikkapa perheen, ystävien tai sukulaisten kera. Lomamökkimme ovat tilavia ja tasokkaasti varusteltuja.

Säätiön tarkoituksena on jakaa opintoapurahoja Tampereella ylioppilastutkinnon suorittaneille korkeakoulussa opintojaan jatkaville opiskelijoille.

Verkkokaupat

Suomen Kalenterit on perinteikäs ja innovatiivinen kalenterien kustantaja. Meiltä saat B2B -käyttöön erilaiset kalenterit sekä muistikirjat omalla yritysilmeellä ja lisäsivuilla.

Laadukkaita, ekologisesti tuotettuja lankoja suomalaisesta lammasvillasta.