Yhteystiedot

petri

Petri Seppä

Myynti, suunnittelu ja projektinhallinta

Päivystys 24/7

050 366 4476

petri.seppa@betamies.fi

Petri Seppä on tehnyt yli 20 vuoden uransa aikana markkinointiviestintää ja pitkäjänteistä brändityötä mm. Otavan Kirjapainolle, Idmanin Säätiölle, Nokian Vedelle, Teknologiakeskus Hermialle ja Sähköliitolle. Lisäksi hänen kädenjälkeään on nähtävissä yli sadan yrityksen ja yhteisön viestinnässä – ajatuksina, kuvina sekä teksteinä –  verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa, esitteissä, videoissa.

Hänen vahvuutensa on yhtenäisten kokonaisuuksien rakentaminen kerronnalisin elementein. Tämä korostuu erityisesti verkossa sosiaalisen median kampanjoiden sekä brändien rakentamisessa.

Petrillä on syvä ymmärrys markkinoinnin tekniikoista ja riittävä ymmärrys koodista.

Betamiehessä hänen työnsä on tehdä ja kehittää asiakkaan digitaalista markkinointia. Lisäksi hän konsultoi asiakkaita myös perinteisissä markkinointiongelmissa.

Petri on osakkaana Betamiehen lisäksi kahdessa muussa osakeyhtiössä ja harrastaa aktiivisesti järjestötoimintaa puheenjohtajan ominaisuudessa.

juha

Juha E. Hartikainen

Tekniikka, Full stack developer

WordPress, PHP, Javascript

040 558 0560

juha.hartikainen@betamies.fi

Juha Hartikainen perusti ensimmäisen viestintäyrityksensä 1989. Sen jälkeen niitä on ollut useampiakin. Animaatiotaustansa ansiosta hänellä on ainutlaatuinen kyky yhdistää huolellisesti rakennettua koodia tyylikkääseen ulkoasuun ja liikkeeseen. 

Matkan varrella hän on rakentanut paikallis-tv-toimintaa, tehnyt Barcelonassa palkittua animaatiota TV2-kanavalle, opiskellut animaatiota Lontoossa ja koodaamista Suomessa, tehnyt digitaalista mediaa Nokialle sen kulta-aikana, opettanut uutta sukupolvea ammattikorkeakoulussa ja pelannut siinä ohessa golfia.

Juhan ehdoton vahvuus on hänen periksiantamattomuus ja tinkimättömyys elegantin koodin kirjoittamisessa. Jos vastausta ei löydy hakukoneella, keksii hän sen itse. Yksikään bugi ei pääse piiloutumaan Juhan tarkan silmän ulottumattomiin.

Juha on Betamiehen toinen osakas. Hänen maatilallaan tietokoneet, vuohet sekä kissat elävät vaihtelevassa sovussa.

Golfatessaan Juha ei vastaa puhelimeen. Soita silloin Petrille.

jaska

Jaska Majanen

Sisältötuotanto

jaska.majanen@betamies.fi

minna

Minna Hartikainen

Sisältötuotanto ja taittaminen

minna.hartikainen@betamies.fi

Verkkosivut

Betamies Oy

Verkkolaskuosoite
003731384027
OKOYFIHH

Kerro Betamiehestä kaikille